Sectionale garagedeur

1layer2

Deur Configurator

U heeft een specifiek project?

Volg de stappen in onze deur-configurator en ontvang uw offerte op maat direct online:

Start hier

Onze soorten sectionaaldeuren

Bespaar Ruimte:

Sectionaaldeuren openen verticaal, waarbij de panelen van uw deur over de verticale rails schuiven en zichzelf zo in de horizontale rails plaatsen onder uw plafond. Dankzij dit systeem bespaart u ruimte doordat de deur verticaal omhoog gaat en zo onder het plafond schuift. Een auto kan zo dicht bij de deur geparkeerd worden zonder dat hierbij de werking van de deur beïnvloed wordt.

Bestaande Garage:

De vorm van de opening (rond, recht…) heeft geen invloed op de manier waarop dit type van deur vastgemaakt wordt. Elke deur wordt op maat gemaakt en past zo bij uw gebouw.

Veiligheid:

Met zijn ingebouwde beveiligingssysteem, dat voldoet aan de hoogste veiligheidsvereisten, beantwoordt het systeem aan alle relevante Europese normen (CE certificaat). Onze deuren zijn geïsoleerd met dubbele wanden die 42mm dik zijn, gelijk aan een isolatiewaarde van 1 per 1,4W/m².

Model :

Wij bieden een groot aantal verschillende modellen en kleuren aan, zodat uw deur perfect ontworpen is naar uw smaak en uw wensen. U kunt ook patrijspoorten of een loopdeur kiezen, of u kunt ons contacteren indien u nog andere concrete ideeën heeft.

Levering:

U kunt ervoor kiezen om uw deur zelf op te halen in onze showroom, of u kunt het laten leveren op uw adres.

Voordelen:

Isolatie, weerstand tegen inbraken (vooral dankzij een motor zonder enige externe sloten), een eenvoudige bediening en bovenal bespaart u ruimte binnen en buiten.

OPBOUW VAN HET PANEEL

composition des panneaux de portes sectionnelles

Bij ISO garagedeursystemen is het deurblad opgebouwd uit zogenaamde ISO-panelen. Deze sectionaal garagedeur wordt op maat geleverd. De paneellengte is namelijk afhankelijk van de breedte van de garageopening.

Een paneel met een plaatstaal-hardschuim-plaatstaal opbouw. Het CFK–vrije polyurethaanhardschuim is aan beide zijden verlijmd met het dubbelzijdig verzinkte plaatstaal. Het plaatstaal is aan de zichtzijden voorzien van een laklaag.

De panelen sluiten in de langsrichting op elkaar aan en zijn scharnierend met elkaar verbonden. De vormgeving van de panelen aan de boven- en onderzijde is zo gekozen, dat de kans op klemmen van vingers tijdens openen en sluiten tot een minimum is beperkt.
Dit kwaliteitsproduct is zeer weersbestendig en corrosievast. Tijdens de ontwikkeling van dit paneel zijn er géén concessies gedaan op het gebied van materiaalkeuze, plaatdikte en soortelijk gewicht van het toegepaste PU-schuim.

Het sectionaalgaragedeurblad kenmerkt zich door uitstekende warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen gecombineerd met modern vormgegeven microgeprofileerde panelen. Deze kwaliteiten geven de sectionaalgaragedeur een ongekende allure. Er is een ruime keuze uit licht- en zichtelementen en het RAL-kleurenpalet is zeer uitgebreid.
Deze kwalitatief hoogwaardige sectionaalgaragedeur komt uitermate goed tot zijn recht in de moderne ontwerpen voor de woningbouw.

New Website -->

X